Menu
Terug naar overzicht

ParkingYou en PPF Real Estate zetten samenwerking voort

ParkingYou exploiteert sinds 2016 Parking Hofplein aan de gelijknamige en iconische Hofplein in Rotterdam. En met succes! De samenwerking tussen PPF Real Estate en ParkingYou wordt voortgezet.

ParkingYou en PPF Real Estate zetten samenwerking voort
ParkingYou en PPF Real Estate zetten samenwerking voort

“Uiteraard zijn wij er enorm trots op dat we de samenwerking voortzetten. Parking Hofplein was de tweede locatie in onze portefeuille. Destijds had PPF al vertrouwen in ParkingYou en dat wordt nu opnieuw bevestigd” aldus Raymond Derijck (directeur van ParkingYou).

“Samen met PPF zullen we investeren om de parking te upgraden en extra functionaliteiten en diensten toe te voegen, zoals toegang via de parkeerApp’s als Parkmobile en aanbieden van deelmobiliteit. Er is namelijk een explosieve groei te zien van deelmobiliteit in Nederland. Het is een waardevol alternatief voor het verminderen van autoverkeer in binnensteden. Daarbij zorgt het voor minder CO2 uitstoot en voor meer verdichting van steden. Hetgeen goed past binnen de plannen van de gemeente en toenemende vraag naar deelmobiliteit”.

Inmiddels exploiteert ParkingYou ruim 35 parkeerlocaties in onder meer Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam.

Parking Hofplein telt 300 parkeerplaatsen, medio oktober verwacht ParkingYou klaar te zijn met de werkzaamheden. Tijdens deze werkzaamheden blijft het mogelijk gebruik te maken van de parking.