Menu
Terug naar overzicht

Nu ook reserveren voor Parking DLL en Fellenoord!

Ga je binnenkort een dagje naar Eindhoven en wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats? Reserveer vooraf!

Nu ook reserveren voor Parking DLL en Fellenoord!
Nu ook reserveren voor Parking DLL en Fellenoord!

Na de succesvolle lancering van Parking Shopping Center Rotterdam zijn vandaag ook Parking DLL en Parking Fellenoord gekoppeld aan ons nieuwe reserveringssysteem! Vanaf deze week kan je altijd vooraf je parkeerplaats reserveren bij deze twee parkeerlocaties. Ga je binnenkort een dagje winkelen, een avondje uit of lekker dineren in Eindhoven? Reserveer dan vooraf je parkeerplaats en rijdt eenvoudig in door middel van kentekenherkenning. Je hoeft volgens niet meer langs de kassa. Parkeren was nog nooit zo leuk en eenvoudig! 

Voor Parking DLL en Parking Fellenoord hebben we drie producten ontwikkeld: Shopping Parking, Evening Parking en Dinner Parking. Op deze manier is er voor iedereen een product dat bij hen past. Evening Parking is geldig van 21:00 t/m 05:00 en Dinner Parking van 17:00 t/m 01:00. Bij beide locaties kan je eenvoudig inrijden door middel van kentekenherkenning. Blijf je langer dan de aangegeven tijd, geen probleem. Ga dan eerst langs de kassa en betaal de overige tijd tegen het reguliere tarief. Lees altijd goed de bevestigingsemail voordat je gaat zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het in- en uitrijden. Klik op de volgende link om de mogelijkheden te zien: https://parkingyou.nl/nl/locaties/eindhoven/cid=3 

We merkte dat steeds meer mensen de behoefte hebben om vooraf een parkeerplaats te reserveren. De parkeerdrukte wordt steeds hoger in de grote steden waardoor het ook steeds lastiger wordt om een fijne en vooral voordelige parkeerplaats te vinden. Hier wilden wij iets aan doen, want niemand wil uren rondrijden op zoek naar een voordelige parkeerplaats! We hebben daarom een systeem gemaakt waarmee je eenvoudig en snel een parkeerplaats kan reserveren. Je ontvangt na de reservering alle informatie met betrekking tot het in- en uitrijden. De prijzen variëren per locatie maar beginnen vanaf €3,- per dag! 

Het blijft natuurlijk niet alleen bij deze drie locaties. We zijn druk bezig om ook onze andere parkeerlocaties te koppelen. Volgende week zullen we bijvoorbeeld Parking TD - Gebouw lanceren! Houd onze social media pagina's daarom in de gaten en blijf op de hoogte van de lanceringen. 

Heb je vragen over het reserveren? Ga dan naar onze klantenservice pagina.